Min ”go to” foundation året runt – ni kommer tacka mig!

Det finns en färgad dagkräm som är helt magisk. Den är fullproppad med fukt och ger ett fantastiskt glow till huden. Jag har använt min i flera år och har den i 3 olika färger, (adlinks)  färg 1, färg 2 och färg 3 så jag kan ha den året runt. Får ALLTID frågor om min HUD när jag använder den 🙂 Man ser alltså inte sminkad ut utan den ger bara din hud det där extra glowet och har en utjämnande effekt. Produkten ger lätt till medel täckning. Jag lägger på concealer där jag vill ha mera täckning 🙂

Jag tycker resultat blir absolut bäst när man applicerar med en fuktad (adlink) Beautyblender – det finns många kopior på dessa svampar men det är denna som är originalet och bäst.

 

BAREMINERALS COMPLEXION RESCUE

8 reaktioner på ”Min ”go to” foundation året runt – ni kommer tacka mig!

 1. Men snällaaaaa 🙂 jag har precis bestämt mig att slå till den du rekommenderade igår (måste kolla min ”hud-ID på Kicks först) och så kommer denna, och – om jag har förstått rätt – man MÅSTE ju ha båda, en till vardagen och den andra till – hm, vardagen, den med? 🙂 Kram!

 2. Passar den även för 55 åringar? Jag tycker det är så svårt att veta vilka produkter man ska använda med tanke på ålder, känslig hud och även lite torr. Har du tidigare kanske haft inlägg för typ 30, 40. 50 +? Det skulle jag önska mig 🙂

  • Den är perfekt för mogen hud då den har så mycket fukt i sig 🙂

   Jag har gjort sådana inlägg men det tåls att upprepas – tack för feedback!

   Kram!!

   • Tack så mycket, snälla du!
    Om jag får önska ytterligare, om du även har tips om bra produkter, som inte är jättedyra.
    Stor kram och tack för att du alltid tar dig tid att svara!

   • Såklart jag svarar 🙂

    Det finns en MASSA budgettips på makeup i bloggen 🙂 Hudvård däremot är det svårare för överlag så är dom dyrare betydligt bättre. Men när jag ramlar på guldkorn så tipsar jag alltid om dom 🙂
    Kram kram

Kommentera