Exuviance OptiLight – hudvård för en jämnare hudton

Exuviance OptiLight Collection är en effektiv hudvårdsserie för en mer balanserad och jämn hudton. Produkterna innehåller bevisat effektiva ingredienser som hjälper till att göra befintliga mörka fläckar ljusare samt förhindrar nya från att bildas. Används på områden där solexponering har satt sina spår. Serien innehåller 4 produkter. Men vänta nu, det är ju 5 produkter på bilden? Jajemen du ser rätt – en liten bonusprodukt som jag vill berätta om så scrolla ner och läs 🙂

 

EXUVIANCE OPTILIGHT COLLECTION

 

OPTILIGHT DAILY PREP

PRODUKTINFO: En krämig rengöring som avlägsnar alla spår av makeup och orenheter, förfinar porerna och förbereder huden för de övriga produkterna i OptiLight serien. Den exfolierar skonsamt missfärgad hud och avlägsnar döda hudceller som orsakar glåmighet.

Pris: 299kr

 

OPTILIGHT ESSENTIAL 6 SERUM

PRODUKTINFO: Ett blekande serum som kombinerar forskning med bevisat effektiva växtextrakt. Ger en överlägsen utjämning av hudtonen och en mer klar och strålande hud. Hjälper till att bleka, jämna ut och minimera hyperpigmenterade områden och mörka fläckar. Ger en ljusare, ungdomligare och mer strålande hud. Påverkar 6 olika processer som styr pigmenteringen i huden. Minskar melaninets intensitet, bleker befintliga mörka fläckar och hjälper till att förhindra att nya pigmentfläckar bildas.

 Pris: 599kr

 

OPTILIGHT TONE CORRECTOR

PRODUKTINFO: En kräm som främjar en jämn hudton utan irriterande, blekande ämnen. Bidrar till att förhindra nya pigmenteringar bildas.

Pris: 499kr

 

OPTILIGHT ALLOVER DARK SPOT MINIMIZER

PRODUKTINFO: Den här effektiva dagcremen med SPF ingår i OptiLight-serien. Den arbetar aktivt för att minimera en ojämn hudton samtidigt som den förebygger uppkomsten av nya fläckar. Med skonsam exfoliering och verksamma ingredienser hjälper krämen till att göra befintliga pigmentfläckar mindre framträdande.

Pris: 549kr

 

 

Nu till den 5e produkten som är EXUVIANCE CLARIFYING CLEANSER med en uppdaterad formula.

Produktinfo: Mild och fuktgivande, lätt löddrande rengöringsgel för fet hud eller hud som har benägenhet att få acne/orenheter. Innehåller en unik kombination av mild och fuktgivande PHA (glukonolakton), mandelsyra, salicylsyra samt tea tree oil som tillsammans djuprengör och minimerar förekomsten av bakterier, överskottstalg samt motverkar uppkomsten av nya orenheter.

Pris: 299kr

 

 

Pressutskick

Kommentera