Ledig dag i Hagaparken – bildbomb!

I går var jag ledig så jag och min kompis Martina åkte ut till Hagaparken för att käka lunch och promenera runt – såå mysigt! Så härligt att lämna city och få lite lugn och ro ibland – själen mådde bra av detta ♥

Man kan sitta ute och fika om man vill också men idag höll vi oss inomhus 🙂

 

Det blev en laxmacka för mig men den var så liten så det fick bli en efterrätt också hehe..typiskt 😉

 

Min fina kompis Martina och hennes bäbis!

 

 

Ja, jag skrattar alltid högst själv när jag ska berätta något roligt som har hänt.. haha!

 

Pratar med lilla bäbisen som ej kom med i bild här haha!

 

Nu såg ni också ett exempel på hur jag klär mig till skorna som jag köpte, har fått några frågor angående det!

En härlig start på veckan! ♥

4 reaktioner på ”Ledig dag i Hagaparken – bildbomb!

  1. Hej Kicki. Jag kommenterar ALDRIG bloggar trots att jag läser ett tiotal. Jag har heller aldrig läst bloggar som handlar om skönhet, smik och andra ytligheter (jag pallar knappt borsta mitt hår…så intresserad är jag av det yttre). För nåt år sedan halkade jag in på din blogg och faktum är att jag läser den VARJE dag nu. Jag går in flera gånger om dagen till och med. Jag är 40+ precis som du och jag måste säga att jag gillar din blogg! Det jag gillar mest är att när du rekommenderar olika produkter så har du med både budget och lyx. Det är mycket bra och det har till och med fått mig att handla skönhetsprodukter. Helt otroligt! För länge sedan tipsade du om ett serum från apoteket Kronan och jag som har problem med torr hy har NOLL bekymmer sen jag började använda den. Så. Tusen tack för alla värdefulla tips och tack för att du tänker lågbudjet också! ❤

    • Ps. Jag vet att lågbudget stavar med g och inte j. Fingrarna var snabbare än hjärnan! Ifall nån undrar alltså

    • Men åhhh så GLAD jag blir!! Stort tack för de fina orden och jag blir så glad att jag kan inspirera och guida er rätt i skönhetsdjungeln!! ♥ Stor kram!!

Kommentera