Kristallen sminkning!

Ikväll är det Kristallen galan och i år fixade jag fina Mikaela Åkerman. Hennes syster kan ni se i årets upplaga av Svenska Hollywoodfruar.

 

PRIMER – SMASHBOX OIL PRIMER

FOUNDATION – ARMANI LUMINOUS SILK FOUNDATION

CONCEALER – BECCA UNDER EYE BRIGHTNER + TOO FACED BORN THIS WAY + LAURA MERCIER CANDLE GLOW CONCEALER

ROUGE – MARC JACOBS AIRBLUSH + BECCA ROUGE

HIGHLIGHTER – BECCA

CONTOUR – HOOLA

LÄPPAR – KAT VON D LOVECRAFT

ÖGONSKUGGOR TYP 5 OLIKA

 

HÅRET: Jag började med att locka håret med GHD soft curl tong och lät dom svalna under tiden jag sminkade henne. Sprayade hela håret med GHD Curl Hold Spray innan jag lockade. Sedan tog jag GHD stylern och plattade ut topparna. I med torrschampo i hårrötterna som jag masserade in och när det var klart tog jag en bred kam och kammade igenom håret lätt för att separera lockarna. Avslutade med att spraya i O&M Surfbomb i länderna. 🙂

Kommentera