Laura Mercier – magi i en penna! Hejdå mörka ringar!

Första gången jag fick upp ögonen för denna produkt ifrån Laura Mercier var när jag såg att Kim Kardashians makeupartist använde den på henne. 🙂 Självklart var jag tvungen att köpa ett gäng att ha i jobbväskan., är den bra nog för Kim så är den bra nog för mig hehe.

Jag har den i olika färger och det ända negativa jag kan tänka mig med den är applikatorn ur hygiensynpunkt. Det samlas såklart en massa bakterier i den och man bör inte använda den direkt på huden.

LAURA MERCIER CANDLEGLOW CONCEALER AND HIGHLIGHTER

 

Man klickar upp färgen i applikatorn.

 

Detta är färg nummer 1 och 2. Den finns i flera olika färger.

PRODUKTINFO: En concealer och highlighter för ansikte och under ögon som ger en tunn täckande effekt och lätt uppljusande finish. Candleglow Concealer ger en uppljusande effekt samtidigt som den jämnar ut mörkare partier under ögonen.
Den fungerar även utmärkt till att framhäva höga punkter i ansiktet. Ger en smickrande lyster och felfri hud. Passar alla hudtyper.

PRIS: 340kr

Kommentera