Häng med bakom kulisserna på musikjobb i Linköping!

Nu har jag kommit hem ifrån Linköping, jag har jobbat med ett musikprogram som heter P4 Nästa. En musiktävling där vinnaren får vara med och tävla i Melodifestivalen. Det var 8 akter, två gästartister (Darin och Pernilla Andersson) samt programledarna Annika Jankell och Linda Sundblad som ingick i teamet vi skulle sminka.

Vi har skrattat så mycket detta dygn att jag tror 20 nya (skratt)rynkor har flyttat in i ansiktet haha, kan också bero på sömnbrist då vi inte kastade in handduken förrän på morgonkvisten hehe..

 

Annika Jankell – vilken otroligt varm, härlig, kärleksfull och snäll kvinna hon är! En fröjd att jobba med!

 

Här bakom scenen tittar vi till alla artisterna en sista gång och fyller på med puder och läppstift precis innan dom går upp på scenen för att köra sitt nummer. Vid det här laget är det ju några timmar sedan dom blev sminkade så en check up är på sin plats 🙂

 

Jag och min härliga sminkkollega Jenny som jag jobbade med, vi har jobbat tillsammans på lite olika jobb i 10 års tid så vi känner varandra sedan tidigare 🙂 Som vi har skrattat detta dygn, sådär så ”benen viker sig och man måste sitta ner och inte kan andas skratt” 🙂

 

Det blev både ett, två och tre glas bubbel – hör till ovanligheten men vi hade så rackarns trevligt med teamet. Som sagt, vid 03.00 i morse fnissade vi oss hem till rummen efter en super trevlig efterfest hos en kille i teamets svit 🙂

 

Nu är det värsta kvar, packa upp hela resväskan(!) med smink och hårprodukter, tvätta penslarna och ställa i ordning allt. Det är sååå tråkigt men skönt när det är klart 🙂

Ha en fin söndag!

Jag hade tänkte köra intervallträning idag men jag skippar nog det för soffan lockar väääldigt mycket nu!

Kram på er ♥

6 reaktioner på ”Häng med bakom kulisserna på musikjobb i Linköping!

 1. Hej
  Hoppas du kan svara på min fråga. Hur farao får man ut udden på Isadora eye liner, skruvar o skruvar o blir snart galen Har du nån koll på det o kan du rekommendera någon annan eye liner som sitter en hel dag.

  Kram Jeanette

 2. Åh så du var i närheten, härligt! Jag är så fascinerad över alla make-up produkter (och annat) du har med dig, är det bara en del av vad du har eller tar du med dig alltid allt? Vad är det fös väska du packar dessa i, antar att det finns nåt specifikt just för ändamålet? Och hur låååång tid tar det att rengöra allat? :O Bubbel, MUMS!! 😀 kram!

  • Haha, ja det är mycket man släpar på och detta är långt ifrån allt utan jag gör en bedömning innan jag packar vilka produkter som kan tänkas behövas för ändamålet så jag har flera olika väskor i olika storlekar. 🙂

   Det tar tid att tvätta och sortera allt, en timme ungefär får man räkna med 🙂

   Älskar bubbel – sååå gott!

   Kram!!

Kommentera