Blandade bilder från senaste dagarna

I går jobbade jag på en pressdag för TV3 och Viaplay, dom presenterade höstens program för journalister och flera av profilerna ifrån tex Hollywoodfruarna, Unga mammor, Lyxfällan osv var på plats för att intervjuas på scenen av Peter Settman. Även skådisar ifrån serien Hassel var på plats och fick smink av oss som jobbade. En superrolig dag 🙂 Allt gick i ett rasande tempo så hann dessvärre inte ta bilder på sminkningarna men här är vi som jobbade haha!

 

Det bjöds på morotskaka – jag är ju inte den som tackar nej till sånt precis hehe!

 

Satt en rolig skylt inne på teatern där vi höll till, undra hur många som har bankat skallen här haha 🙂

 

I morse ringde klockan 03.50 – jajemen 03.50(!) jag jobbade med GoMorron Sverige och efter det åkte jag direkt till en fotostudio för jobb med denna kille. @reegoofficial Ett härligt team och vi var klara strax efter lunch 🙂

Fort hem för att käka lite och sen begav jag mig ner till city för att leta en långklänning jag ska ha på en gala om två veckor (mer om detta sen).

 

Såg att denna bild har släppts nu, detta jobb gjorde jag för kanske 2(?) år sedan, looken skulle vara lite skitig och rufsig 🙂

 

Nu har jag packat om jobbväskan för i morgon åker jag till Linköping för jobb, vi ska sova över där och det kan nog bli skoj – kameran är med och jag lovar att ta bilder.

Ha en fin fredagskväll! ♥

Kram!!

8 reaktioner på ”Blandade bilder från senaste dagarna

 1. Kul att få ”följa med” på jobbet, men okristligt tidigt att åka till jobbet – jisses 😉
  Men det är väl charmen också, den ena dagen är inte den andra lik..

  • Det är rena rama galenskap att åka till jobbet så tidigt haha! Man tror inte det är sant när klockan ringer.. zzzzz

   Va roligt att det uppskattas med lite bakom kulisserna bilder 🙂

   Kram!

 2. det är skittidigt men vilket underbart yrke du har och så kul att få ta del av det via bloggen! Skylten ÄLSKAR kag, ska göra en skärdump på den direkt och skriva ut den, går åt!! :O 😀 Kram

  • Åh jag blir så glad att bloggen uppskattas, tusen tack!!!

   Haha ja visst var det en rolig skylt 🙂

   Kram!!

Kommentera