What´s stopping you?

Som jag har nämnt tidigare så har jag en anteckningsbok vid min säng där jag varje kväll skriver upp 3 saker jag är tacksam för och 3 saker jag har gjort bra just den dagen. Det kan även vara drömmar och mål inför framtiden.

Jag har tidigare haft sömnproblem pga att jag legat och ältat i saker och bara tänkt på negativa saker som hänt och tänkt tankar som ”varför sa jag inte så, varför gjorde jag inte så” osv osv. Sen spann det bara vidare i en negativ spiral och sömnen blev lidande. Vaknade ofta med ångest i kroppen.

NU när jag skriver ner positiva saker i boken det sista jag gör så somnar och vaknar jag med en positiv känsla i kroppen och det är betydligt härligare och hälsosammare! ♥

4 reaktioner på ”What´s stopping you?

  1. Kanske ska prova det. Morgon ångest har jag sällan men när det kommer är det hemskt. Men mardrömmar är inte kul. Ska ta tag i mitt smink och fixa bättre förvaring. Ha en fin vecka. Kramis.

  2. så viktigt! <3 Jag har en burk där jag lägger i en lapp varje vecka, på lappen står det en sak jag är tacksam för, eller extra tacksam för den veckan. Men det är ännu bättre att göra det varje, dag, det är så lätt att glömma hur bra man egentligen har det?! Och ja, what´s stopping you, note to self.. kram fina!

    • Jag tycker också det är viktigt <3 en tid att reflektera och fokusera på det positiva i livet och inte ta någonting för givet. Åh vilken bra idé att lägga lappen i en burk!

      Kram!

Kommentera