Rosa hår!

Hahaha, titta på dessa småtjejer ♥ Innan jag åkte hem till Stockholm så ville brorsans småtjejer att jag skulle färga rosa slingor i deras hår. Perfekt då jag hade en färg ifrån Loreal Paris som håller i typ 3 hårtvättar – Colorista Dusty Pink 🙂 Tvillingarna 2 år står på pallar och tittar på när Elsa 4 år får sina slingor. Dom skriker ivrigt jag, jag jag och drar sig själva i håret i väntan på deras tur haha. Dom tyckte dom blev sååå fina, gullisar ♥

Dom plockade även ut 5 olika färger på nagellack och ville ha en färg på varje nagel – både händer och fötter. Nu är dom piffade och klara för förskolan 🙂

 

Det var denna jag använde 🙂

 

Idag ska jag JOBBA!! YAY äntligen dax för jobb igen. Får se om jag kommer ihåg hur man sminkar och stylar hår hahaha, det var ju några veckor sedan nu..

Ha en fin lördag!

Kram!!

Kommentera