Los Angeles i mitt hjärta!

Åhh så jag saknar Los Angeles nu ♥ sådär ända in i själen! Drömmer på nätterna att jag bor där, dagdrömmer på dagarna att jag bor där haha, ja varje fiber i kroppen vill till LA nu! Saknar min familj som bor där och hoppas innerligt jag kan åka dit snart!

Här kommer ett gäng blandade bilder från mina resor dit de senaste åren.

Detta blir det sista semesterinlägget på ett tag 🙂 Nu är det jobb, skönhet blandat med lite inblick i livet och lite mode som gäller. Hoppas ni kommer trivas här lika bra under hösten!

Hörrni fortsätt kommentera, jag fullkomligt ÄLSKAR att höra ifrån er och ställ så många frågor ni vill och kom med önskemål. Tillsammans ska vi höja denna blogg ett snäpp eller två! ♥

 

 

”I have faith that everyting will turn out like it´s supposed to”

Jag jobbar mycket med tankens kraft, kan vara ”flummigt” men jag skriver ner varje dag saker jag är tacksam för i mitt liv och sänder ut det i universum. Vad du sänder ut får du tillbaka ♥ Ge mycket kärlek och omtanke så får du det tillbaka. Börja dagen med en positiv tanke det första du gör när du vaknar så sätter du ribban för dagen istället för att börja med negativa tankar.

 

Kram på er ♥

 

Kommentera