Mina favorit krämögonskuggor! Håller hela dagen och passar alla ögon och åldrar!

Här kommer ett bra tips!

Tänkte tipsa er om mina bästa krämögonskuggor 🙂 Jag använder mig mycket av krämögonskuggor på mina jobb, ibland som en primer och då applicerar jag vanlig ögonskugga ovanpå för en fin effekt men ibland använder jag enbart krämögonskugga också. Jag älskar dom, dom smular inte, är lätta att applicera och sitter på plats. Jag använder alltid en pensel till detta ( MAC BLENDING BRUSH 217) för att få finast resultat.

Såhär gör du: Lägg ut liten klick på handryggen och dutta din pensel i färgen för att sedan applicera på locket. Tona upp mot ögonbrynet.

 

Här är några av mina favoriter (märken och namn på färgerna jag gillar) som jag använder på nästan alla jobb. Alla krämskuggor finns i flera olika färger!

Laura Mercier Eye Basics – Buff (285kr)

 

Tom Ford Cream Colour For Eyes – Spice (360kr)

 

MAC Pro Longwear Piant Pot – Indianwood och Groundwork  (215kr) 

 

Bobbi Brown Long Wear Cream Shadow – Ash (270kr)

 

MAC Paints – Bamboom (195kr)

Masterpiece Colour Precision Eyeshadow – Coffee (110kr) 

Maybelline Color Tatoo 24hr  – Bad to the bronze och Tough as Taupe (99kr)

 

Det var några av mina favoriter, krämskuggor passar verkligen alla åldrar och ögon. Om du tycker det är svårt att applicera ögonskugga så testa en krämskugga det är så mycket lättare. Som jag skrev högst upp så passar dessa även perfekt att ha som primer och applicera ”vanlig” skugga ovanpå.

Om du är ovan och inte vill ha så mycket färg så börja med en guld, bronz, rosé färgad skugga som ser naturlig ut på locket.

Kram kram!

 

Kommentera