Redo för jobb!

Ett tydligt tecken på att jag är redo att lämna semestern bakom mig och börja jobba igen är när jag sitter i timmar framför datorn och kollar in nyheter på makeupfronten, nu LÄNGTAR jag efter mitt jobb! 🙂 Åh så jag vill måla på ansikten nu nu nu!!

Här kommer 3 nyheter som jag genast kommer spana in lite närmare.

Först ut är denna ifrån Elizabeth Arden – Cool Glow Cheek Tint Gel Blush som finns i 4 färger.

En annan nyhet jag vill testa är detta Lip Balm från Moroccan Oil!

Gaah, de nya rougen Blush Trios ifrån Anastasia Beverly Hills är ett måste i min sminkväska, finns i 5 olika färger.

Kram kram ♥

 

 

2 reaktioner på ”Redo för jobb!

 1. Hej Kicki! Kan du tipsa om något instakonto där det är kvinnor med lite högre medelålder som blir sminkade? Alla sminkkonton jag följer har bara 20+ tjejer som gör tutorials och jag kan liksom inte relatera till varken utseendet med flawless skin eller själva sminket heller för den delen

  Tack för en bra blogg, som vanligt

  • Hej hej!

   Inte vad jag vet på rak arm men jag kan kolla runt lite och se om jag hittar något. Har tänkt att satsa mera på att visa makeuper själv på mitt Insta och på bloggen. Det känns som om det är ett glapp där för oss 40 plusare 🙂 Ska köpa en ny kamera till veckan, ska bara lära mig den så kan jag blanda upp med makeuper 🙂

   Kram!!

Kommentera