Snapshots från dagarna som gått!

Här är det full rulle, vi är barnvakt hela veckan till brorsans 3 småtjejer. Det tar på krafterna att hänga med i tvillingarna (2år) och 4 åringens tempo haha. Men åh så mysigt det är! (Har ni sett videon på mitt Instagram när jag fick en hejaramsa?) HÄR kan ni se den. Notera handhållningen ♥

Passade även på att träffa mina tjejkompisar igår nu när jag är hemma i Sundsvall för en middag. Vi försöker få ihop gänget en gång på sommaren och en gång vid jul då jag är hemma och hälsar på. Alltid så mysigt att ses ♥ man har ju gått igenom så mycket tillsammans när man har känt varandra sedan 90-talet. 🙂 Vi käkade på APA i Sundsvall som vi ofta gör då dom har sååå goda hamburgare, dessvärre vara servicen katastrof igår. Bland det sämsta jag har varit med om..

Blev lammfärsburgaren för mig!

 

Hängt på bryggan i solen – visst ser man lugnet och stillheten i bilderna! Långt ifrån Stockholm och Drottninggatans stress 🙂

 

Jag och min mamma gick till Norra Berget och hälsade på djuren med kidsen 🙂

 

När tvillingarna sov så sa Elsa ”Äntligen lite lugn och ro” haha, hon är så snäll storasyster man jag förstår henne att det är skönt med egentid och glass i solen utan småsyrrorna ♥

 

Det var stundtals lite blåsigt men solen gassade på så det var skönt med vind, skulle dock ha satt upp håret i stället för att ha det utsläppt haha.

 

Sol, rufsigt hår och stillhet ♥

 

Kram på er!

 

 

 

2 reaktioner på ”Snapshots från dagarna som gått!

Kommentera