Är det fel på min kropp?

Hahah, alltså vad är det för fel på min kropp?? Såg denna övning på nätet, klarar ni av den? Jag kommer ner typ 5 cm sedan tog det stopp hahaha. Är jag för stel? Kändes som om ländryggen skulle gå av.

Börja att stå upp med armarna rakt upp och tårna mot väggen och sätt er/sjunk ner sedan ner som på bilden utan att släppa varken armar eller flytta på fötterna.  HUR gör jag för att klara detta?

10 reaktioner på ”Är det fel på min kropp?

  1. Så himla roligt! Jag var tvungen att testa direkt, men när jag kommit ner 5-10 cm börjar jag ramla bakåt! Grannarna fick sig nog ett gott skratt för jag testade utomhus mot förrådsdörren. Var hyfsat säker på att jag skulle klara det…

  2. Tror att det handlar om rörlighet i axlar och bröstrygg konstigt nog, så prova att värma upp lite först så går det nog bättre. Kan tänka mig att du blir lite framåtroterad i axlarna av ditt arbete också.

  3. Klarade det i på första försöker, men då inte uppvärmd utan ”direkt från soffan” testade 🙂
    Men andra försöket efter en springrunda så gick det, men jisses jag lät som om jag var 90+, ha ha 😉

    • Haha, ja jag ska också testa efter en löptur då man är varmare i kroppen och se om det går bättre 🙂 Aldrig känt mig så osmidig som när jag testade detta hahaha.

  4. Håller med! Toksvårt! Efter 5cm kommer bakåtlutet och det tar tvärstopp:)
    Vi får kämpa på och träna 😉

Kommentera