Måla en perfekt mun med detta läppstift från By Terry!

Jag gillar verkligen By Terrys läpprodukt Rouge Expert Click Stick. Tippen gör det superlätt att få en snygg kant på läpparna. Jag har flera av dessa och detta är det nyaste tillskotten i samlingen 🙂 Färgen heter Orchid Glaze nummer 29.

Produktinfo: Rouge Expert Click Stick är ett högpresterande läppstift från By Terry med 3-1 effekt och ny klickteknik. Läppstiften kommer i 25 matta, sammetslena färger. Den pigmentrika formulan ger en intensiv och hållbar färg, men har också lyxen av att vara vårdande som ett läppbalsam. Stiften glider lätt på vid applicering och ger en lätt känsla på läpparna.
Vinkeln och spetsen på läppstiftet ger perfekt definition och anpassar sig efter läppkonturerna. Ett klick på tryckknappen gör att droppformen framträder och samtidigt ger rätt mängd för en applicering på läpparna. Klicktekniken gör också att droppformen bevaras och är redo vid nästa användningstillfälle.

Pris: 300kr
Pressutskick

Kommentera