Hej hej!

När det börjar klia i fingrarna efter kreativitet är det tur man kan baka haha, slängde ihop en plåt Kärleksmums till allas förtjusning 🙂

 

Älskar våran tandemcykel som vi har här på landet, jag brorsan och hans fru Anna tog en tur och kollade omgivningarna 🙂

 

Håller dock på att få krupp på vädret, jag är ju så sjukt frysen av mig, på vintern kan jag börja gråta för det gör ont i kroppen av all kyla haha. Hade sååå sett fram emot att tina upp kroppen i sommar men det vill sig inte riktigt med värmen och jag blir tokig!! Drömmer om att få åka till Italien, Spanien eller Los Angeles – VILL ÅKA NU!!!

4 reaktioner på ”Hej hej!

 1. Ska väl inte ”strö salt…”, men efter 2 underbara veckor på Barbados med en temperatur på +32 grader (28 på natten) så fryser vi också 😉
  Men som vi har njutit!

  • Hahaha!!

   Men åhhh va härligt med Barbados!!! Dit vill jag också åka 🙂

   Kram!!

 2. Kan inte du dra iväg några dagar, nånstans i Europa i alla fall? Du har några veckors semester kvar eller minns jag fel? Köööööööööööööööööör 🙂 Kram!

Kommentera