HAR DU EN TORR OCH KLIANDE HÅRBOTTEN?

Periodvis kan jag få en otroligt irriterad hårbotten, det kliar och jag blir supertorr. Då applicerar jag denna hårbotten gel ifrån ACO och det blir bättre på en gång. Har köpt denna i flera år 🙂 Är inne i en sån period nu, tror jag har testat en hårspray som jag inte tål och min hårbotten har reagerat på den.

ACO ÅTERFUKTANDE GEL FÖR TORR HÅRBOTTEN

PRODUKTINFO: ACO Special Care Återfuktande hårbottengel är en fettfri gel som ger lindring till torr och känslig hårbotten genom att tillföra fukt och stärkande Provitamin B5. Den hjälper hårbotten att återfå sin naturliga mjukhet utan att håret ser fett och kladdigt ut. Används i samband med schamponering i handukstorkat hår eller direkt i torrt hår. Oparfymerad.

PRIS: 89kr

8 reaktioner på ”HAR DU EN TORR OCH KLIANDE HÅRBOTTEN?

 1. jag har den hemma jag med 🙂 behövs under vintern när hela jag är torr 😮

 2. Nu är det länge sen jag testade den men har för mig att jag upplevde det som att det blev för fett i hårbotten.
  Jag använder Fungoral, finna också att köpa på Apoteket. Jag har irriterande hårbotten och mycket klåda, i perioder väldigt torr. Denna gör susen! Sen använder jag Kronans egna opfarfymrade schampo och balsam, det bästa jag testat trots att jag har testat en massa dyra schampo. Kostar endast 39kr/flaskan

  • Det är just det jag gillar med denna, att den återfuktar UTAN att bli fet i hårbotten 🙂 Man kan såklart uppfatta produkter olika men jag tycker den är toppen! Va härligt att det har hittat något som funkar, man blir ju tokig när det kliar hela tiden 🙂 Kram kram!

  • Haha, ja fy så det kan klia 🙂 Testa den och berätta vad du tycker!

   Kram kram!!

 3. Denna mååååste jag bara köpa. Åh. Tack ännu en gång för mkt bra tips. Min hårbotten är torr och kliar så att jag blir galen ibland. Ha en härlig dag fina du ❤️

  • Så glad att mina tips uppskattas 🙂 Ha en fin dag du med! Kram <3

Kommentera