FÄRG PÅ LÄPPARNA!

I sommar tänker jag bli en läppstiftstjej 🙂 Jag ser framför mig en solkysst hud (ev lite solpuder) mascara, fina ögonbryn och färg på läpparna.

Jag tar med dessa läppstift på semestern (som är väldigt snarlika i färgen haha).

MAKEUP STORE – PINK PANTHER // MAKEUP STORE DRAMA CREME //MAKEUP STORE PEACHY // YVES ROCHER 55 // YVES ROCHER 53

2 reaktioner på ”FÄRG PÅ LÄPPARNA!

  1. jag har också blivit en läppstiftstjej under denna ”sommar” (dvs när utomlands :-)), jag körde en tandblekning (hos tandläkare med gelé du kanske vet) – vilken skillnad! Jag kör nu röda eller korallfärgade (krävs lite solbränna enligt mig dock) läppar när jag vill ha det ”lilla extra”, snyggt! Fråga; var köper man Nyx-produkterna? Har inte sett de nånstans,de kanske inte har nått Motala än 🙂 jag gillar inte shiny läppstift eller läppglans, har du tips på bra matta kanske? Puss ha en fin helg, här regnar det..

    • Jag funderar också på att bleka hos tandläkaren, är så fint med ”rena” tänder 🙂 Har ett hemma kit nu som jag testar ifrån Swiss Clinic, hoppas det funkar lika bra haha!

      Jag köper mina på Åhléns City i Stockholm, men det går nog att beställa på nätet om ni inte har dom i eran stad. Det finns jättemånga fina matta läppstift!

      Kram kram!

Kommentera