När en produkt tar slut och jag beställer en ny samma sekund ja då är den bra!

Nu har jag använt upp denna Paula´s Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid och har precis beställt en ny. Den är såå bra!! En produkt jag inte kan vara utan visade det sig 🙂 Varje gång jag har använt den så får jag beröm för min hud.

PRODUKTINFO: En daglig leave-on exfoliering, extra effektiv för acne, förstorade porer, rynkor, rodnad och pormaskar. Exfolierar både hudens yta och inuti porerna tack vare en koncentration på 2% salicylsyra (BHA). Har en lätt gel-fomula som lätt absorberas av huden. Salicylsyra har även en naturligt anti-inflammatorisk (lugnande) och antibakteriell effekt på huden. 100% fri från parfym och färgämnen.

 

En annan produkt jag alltid får beröm för min hud när jag har använt är denna ifrån Exuviance. Det slår aldrig fel 🙂 Jag är ju 41 år så när huden kan ge en wow känsla vid denna ålder och kännas återfuktad och ”spänstig”  ja då måste jag dela med mig till er om mina tips 🙂

EXUVIANCE SKINRISE BIONIC TONIC

PRODUKTINFO: Används på morgonen efter rengöring. För padsen över ansikte och hals och massera in överflödet. Undvik kontakt med ögonen. En kraftfullt sammandragande, fuktgivande och antioxiderande antiage produkt förstärkt med tekniskt avancerade ingredienser, som Glucoheptonolakton, för att förbättra hudens klarhet och lenhet samt ge en sund och strålande hy. Återfuktar huden och har antiage och hudvårdande effekt.

 

Här ser man att min hud ser återfuktad ut och glowig 🙂

 

Jag gör ju även SKINBOOSTER en gång per år som maxar huden med fukt – älskar skiten och kommer alltid göra den! 🙂

Nu hörrni är semestern runt hörnet, bara några dagar kvar men bloggen tar inte semester utan jag finns här hela sommaren ♥

 

4 reaktioner på ”När en produkt tar slut och jag beställer en ny samma sekund ja då är den bra!

  1. You glow girl, verkligen <3! Men shit asså man (jag) blir snart pank, alla dessa underbara tips (framförallt hudvård vad det gäller mig, men nu har även beställt Kevin Murphy schampoo, balsam, PLUS inpackning du rekommendarat :O 🙂 ) – men sluta inte blogga bara för inte jag kan hålla pengarna 😉 dessutom när man är 41+, då går det åt lite magic, hihi, kram!

    • Haha, tusen tack fina du!! Det gör mig såå glad att du gillar mina tips <3 Stor kram!!

  2. Tack för tipset om den exfolierande produkten från Paula’s Choice! Aldrig hört talas om innan men har redan beställt då den var så billig!
    Brukar använda Exuviance och älskar Skin Rise padsen som jag gjort slut på nyligen så skall bli intressant att testa något nytt.

    • Va roligt att mina tips uppskattas! Berätta vad du tycker när du har testat den 🙂 Ja visst är Exuviance padsen bra!! Ett bra tips är att klippa itu dom så räcker dom längre 🙂 En halv räcker gott och väl till hela ansiktet 🙂 Kram!!

Kommentera