LOS ANGELES DAG 4!

Så var dagen kommen, dag 4 ♥

Detta var anledningen att jag åkte på denna pressresa. Jag och några andra influensers ifrån Europa skulle få en heldag på Mare Salon hos Denis De Souza och hans team för en ”blond makeover” med Joico. Denis har hand om stjärnorna i Hollywood och deras hårfärger så vi var i goda händer 🙂

Vi kom tid tidig förmiddag och spenderade hela dagen på salongen. Det var så himla trevligt, vi drack champagne, åt lunch, dansade, sjung, umgicks, blev fotade av en proffsfotograf (ska visa er dom bilderna sen) och bara njöt av våran makeover 🙂

 

Jag började i sminket, så himla ovanligt att sitta och bli sminkad i stället för att sminka andra haha.

 

Så mysig salong och så trevligt, här är vi i full gång med the blond makeover 🙂

 

En före bild på mitt hår innan min frisör påbörjar min ”förvandling” Jag bad om ett naturligt resultat och inget som sliter för mycket på håret. Han fattade precis hur jag ville ha det och vi kom överens om att ljusa upp håret på väl valda ställen 🙂

 

In action, hans assistent hjälper till.

 

Nu är håret tvättat och ska fönas torrt, jag var så spänd på att se resultatet.

 

Styling av håret 🙂

 

TADA!! Klart!! Vad tycks? 🙂

 

Sen var det dax att fotas, Dirk Alexander som har fotat de flesta stora stjärnorna tog hand om oss! Underbar människa!!

 

Vi fick även fotas med våra stylister 🙂

 

Här är teamet som var med på resan! ♥

 

På kvällen var det middag på detta ställe med hela Joico teamet och våra hårstylister! Beauty and Essex!

 

Jag hade på mig denna härliga klänning! Kika in senare så ska jag visa er detaljer från den!

 

Hoppas ni har överseende med lite blandade inlägg. 🙂 Ska jag fortsätta att visa outfitbilder?

Kram!

 

 

4 reaktioner på ”LOS ANGELES DAG 4!

  1. Jaaa blanda, bästa inläggen! Och gärna outfit-bilder, kul att se o få tips du blev extrafin i håret! Kram från en varm och ☀ Ungern trevlig helg!

  2. We loved having your on our LA blonde brigade. Your new blonde look is amazing. Thank you for your nice company, Kicki!

    • Thank you sooo much!! I had the BEST time ever!! You guys are amazing!! <3 xoxo

Kommentera