LOS ANGELES DAG 3!

Då var vi framme vid dag 3 🙂 Jetlagen vägrar släppa taget som ni ser haha, sov typ 3-4 timmar per natt men var inte trött ändå, hög på endorfiner men påsarna under ögonen kunde bara solglasögonen täcka haha. Alldeles nyvaken och knappt fått upp ögonen än, vi ville ha tidig start på dagen för att kunna maxa tiden på plats.

Vi bodde på ett sååå mysigt hotell i West Hollywood! Petit Ermitage, kolla in det om ni söker boende till semester i LA.

Frukosten var såå god, åt så mycket gott 🙂 Hela dag 3 gick i mat och dryck tema kan man säga hehe, häng med!

 

Här är uppe på terrassen där man kan äta alla måltiderna. Så lummigt och mysigt!

 

Vi startade morgonen med shopping på The Grove, ett klassiskt utomhus shoppingställe som florerat i många filmer.

 

Efter detta så var det dax för lunch, vi hade bokat bord på det anrika Chateau Marmont och satt i solen och njöt av mat och dryck. Det är fotoförbud där men vi lyckades ta lite bilder i smyg ändå 🙂 Jag ropade in en vegetarisk burgare och pommes med ett glas vin, alltså sooom jag njöööt!

 

Från ett klassiskt hotell till ett annat – efter detta så begav vi oss till Beverly Hills Hotell för en drink. Detta är även det ett klassiskt ställe. Basketspelaren Shaquille O´Neal var där och hängde vid polen samt några andra skådisar 🙂

 

Det är så vackert här att det nästan tåras i ögonen, jag är en äkta LA girl at heart! Det är här jag vill leva och bo ♥ Ljuset är magiskt här, tänk vilka fina bilder ni skulle kunna få på bloggen varje dag 🙂 Skulle kunna blanda mode, skönhet och livet i LA – drömmen!!

 

På kvällen var det dax för middag på TAO, ett nyöppnat ställe som är kändisarnas favorit. Tydligen lååång väntetid på bord men om ni vet att ni ska åka hit så rekommenderar jag er att boka bord här och fy satan va god mat och vilken häftig restaurang!! Servicen var toppklass!! Det är asiatisk mat! MUMS!! Paparazzi hängde utanför hela kvällen och höll utkik efter kändisar 🙂

 

Somnade med ett stort leende på läpparna och är så himla tacksam över att få göra detta med ett sånt härligt gäng! ♥

 

OUTFIT PÅ DAGEN

JACKA ZARA

LINNE MONKI

KJOL GINA TRICOT

VÄSKA MICHAEL KORS

GLASÖGON RALPH LAUREN

SANDALER HM

 

2 reaktioner på ”LOS ANGELES DAG 3!

  1. Så fina bilder. Vad snyggt rött nagellack och kjolen från gina t så fin.måste resa ditt med vad mysigt det verkar. Riktig toppen resa kram.

    • Tusen tack!! Hoppas du kommer iväg på en resa till LA, det är såå värt det!! Älskar detta ställe! 🙂 Kram

Kommentera