Framme i Los Angeles!

Vet inte om jag ska säga gokväll eller gomorron 🙂 Det är ju fredagskväll här i LA och lördagsmorgon hos er 🙂

Flyget gick superbra. Flög i fredagsmorse ifrån Stockholm till Holland där jag mötte upp de andra tjejerna från Europa som är med på resan. Efter lunchtid så lyfte vi mot LA och jag fick en sån bra plats, satt längst fram vid en utgång så jag hade ingen framför mig utan kunde sträcka ut benen hela resan som tog ca 11 timmar. Underbart!

I morgon väntar poolparty på en takterrass med överraskning samt middag på en hemlig restaurang på kvällen. Jag med mitt kontrollbehov får verkligen öva på att förlita mig på andra och bara flyta med haha. Underbart dock (fast lite nyfiken blir man ju) ska ta massa bilder så ni får se!

Här är några snabba bilder från ikväll då vi käkade på hotellets takbar. Så himla härligt och gänget verkar vara toppen så det ska bli underbara dagar här i LA!

 

Här är mitt rum på hotellet i West Hollywood.

 

Kram på er!

2 reaktioner på ”Framme i Los Angeles!

Kommentera