MOOOOOT LOS ANGELES!!!

Hörrni, i morgon åker ju jag till LA i några dagar ♥ Jag ska åka på en pressresa med Joico och temat är ”Live the blond life in LOS ANGELES”. Wiiieee!!! Det är poolparty, middagar, shopping, luncher, makeover av en Hollywoodfrisör osv som står på schemat 🙂 HERRE GUD så roligt detta ska bli, sååå pepp!!

Jag kommer möta upp andra influensers ifrån Europa i Amsterdam och vi kommer tillsammans sedan flyga till LA, jag är den enda ifrån Sverige som kommer åka på detta 🙂 Såå himla ärofyllt och roligt! Kommer självklart hålla er uppdaterade på vad som händer och vad vi kommer göra men ni kan även följa mig på Instagram Kickimakeupartist heter jag där.

OM det är svårt att blogga på plats så hörs vi när jag är hemma igen!

KRAM!!

6 reaktioner på ”MOOOOOT LOS ANGELES!!!

  1. Så KUL! Och Joico! Bästa schampot ever! Hoppas du skriver mycket om det sen. Ha en riktigt härlig resa!

Kommentera