Glossiga ögonlock!

Jag är oerhört nyfiken på de nya EYE GLOSS från BOBBI BROWN! Jag fattar att man kan tycka att dessa är svårburna, men jag tänker att jag vill använda dom på någon modeplåtning eller liknande! Sååå snyggt!!

(Fattar inte varför bilderna blev så suddiga..)

 

Produktinfo: En helt ny, flytande ögonskugga som glider lätt över ögonlocket och ger en glansig finish. För en fräsch och strålande stil på dagen eller en elegant och exklusiv look på kvällen – detta gloss är den ultimata ögonskuggan till båda lookerna och kan appliceras med en enkel applicering. Finns i 3 nyanser.

Eye Gloss är inspirerad av en avslappnad, modern ögonlook och är en fräsch och oväntad twist ovanpå din vanliga ögonskugga. Denna flytande produkt ger en visuell högglanseffekt och blir aldrig kladdig på ögonlocken.
Vrid på botten av applikatorn för att dosera produkten och stryk den över ögonlocket. Använd fingrarna för att tona ut. Kombinera med No Smudge Mascara för att uppnå en perfekt, vattenfast ögonlook.
Pris: 275kr

Kommentera