Ännu mera nya kläder!

Kände att jag ville ha lite nytt till LA 🙂 Denna klänning har jag köpt, såå fin!! Kommer bli perfekt till någon av middagarna!

 

Ville även ha en baddräkt som jag kan använda till kjol, jeansshorts eller liknande, denna är perfekt då den har spetsdetaljen som jag älskar! Den köpte jag också i helgen 🙂

 

Har ni börjat shoppa till sommargarderoben än? Jag fullkomligt älskar mode och att shoppa just sommarkläder, känner mig alltid som finast på sommaren, tror sommarplaggen klär mig bäst 🙂

 

Jag har jobbat dygnet runt den senaste tiden känns det som (vilket jag älskar, högt tempo är min grej – blir som mest kreativ då) men idag var jag ledig så då passade jag på att städa hela hemmet, tvätta och fixa. Kan bli så lycklig av ett välstädat hem där var sak är på sin plats haha 🙂 Underbart!

 

Ha en fin söndagskväll! ♥ Tack för att ni tittar in här och skriver till mig!

4 reaktioner på ”Ännu mera nya kläder!

Kommentera