Prisvinnande mascara!

Den här rackarn har vunnit pris på Daisy Beauty Award i kategorin årets ögonfransprodukt. Har inte hunnit testa den än men ser fram emot att göra det! Har du testat den?

ELIZABETH ARDEN GRAND ENTRANCE MASCARA

Produktinfo: Elizabeth Arden Grand Entrance Mascara är en trippelverkande mascara med en exakt borstteknik, specialdesignad för att genast ge längre, vackert böjda och fylliga fransar för en lyxig och fängslande look. Grand Entrance Mascaras glansiga, hållbara och tårfasta formel täcker, separerar, förlänger och intensifierar dina fransar.

Appliceringstips: Rotera borsten så att den böjda delen omsluter fransarna. Håll den böjda delen av borsten mot ögat, tryck in borsten mot fransarna och vicka från sida till sida medan du jobbar uppåt och utåt. Borsta även ut de minsta fransarna med push-up-spetsen från rot till spets för en lyft, definierad effekt och öppnare blick. Applicera flera lager för ökad intensitet.

Pris: 300kr

 

 

Pressutskick

Kommentera