NO7 Velvet Lash Mascara – en av de bästa jag har testat!

Har testat denna mascara i några veckor och jag älskar den! Den ger sååå fina fransar!! Kommer köpa en ny så fort denna tar slut 🙂

No7 Velvet Lash Mascara

Produktinfo: Volymbyggande mascara som ger långa, mjuka och sammetslena fransar. Med fiberborste som bidrar till att skapa härlig volym, längd och ger snyggt definierade fransar. Hypoallergen. Oparfymerad.

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”NO7 Velvet Lash Mascara – en av de bästa jag har testat!

  1. Hej. När du har tid vet du någon bra kajal. Inte flytande utan fast penna. Jag har ju glasögon o vill mina ögon ska synas mer. Så vill hitta en svart som sitter bra. Vet du om cliniqs är bra? eller mac? Ha en bra vecka mvh Maria.

    • Hej! Köp en vattenfast kajal. Torka rent vattenlinjen innan du applicerar så håller det längre. Har aldrig använt något ifrån Cliniq så jag kan inte deras sortiment men MAC är bra 🙂

      Kram!

Kommentera