Superfint solpuder ifrån NARS!

Som ni vet så älskar jag NARS. Använder många av deras produkter på mina jobb. Nu vill jag tipsa om deras bronzer som är såå fint! Jag gillar matta solpuder, tycker det ser bättre ut på huden än skimriga. Den får heller inte vara för orange i färgen. Det är verkligen supersvårt att hitta ”det perfekta solpudret” men denna gillar jag!

Svep som en 3:a i ansiktet för perfekt solkysst look! Börja i pannan vid hårfästet och gå ner mot kindbenen och sedan haklinjen, tona ut väl så inga skarpa kanter syns! Jag brukar också lägga lite på ögonlocken 🙂

Så fort jag sminkar mig med denna så ska jag visa er hur jag menar med en 3a samt hur det ser ut i ansiktet 🙂

NARS – BRONZER LAGUNA

 

 

Pressutskick

 

2 reaktioner på ”Superfint solpuder ifrån NARS!

  1. Kan du visa hur man higlightar heter det så jätteuppskattat om du vill vissa hur man sminkar sej. Trevlig helg kram.

    • Hej!
      Det finns sånt i bloggen, använd sökrutan så hittar du inläggen 🙂 Kan försöka hinna göra någon till. Kram

Kommentera