Prisade produkter – många har du läst om hos mig!

Åh så roligt, jag läste precis Allure på nätet och ser att dom har korat några skönhetsprodukter, många av dom har du läst om här och sett mig använda 🙂 Härligt att se att jag tipsar er om produkter som inte bara uppskattas av mig själv utan dessutom vinner priser! YAY!!

Här är några av vinnarna!

Vinnare i kategorin lipgloss/crayon: NYX BUTTER GLOSS färg CREME BRULEE

 

Vinnare i kategorin rouge: NARS i färgen ORGASM

 

Vinnare i kategorin ögonskugga: NAKED 2 PALETTEN från URBAN DECAY

 

Vinnare i kategorin eyeliner: KAT VON D TATOO LINER

 

Vinnare i kategorin maskara: Benefit THEY ARE REAL

 

Vinnare i kategorin ”natural products” foundation: bareMinerals COMPLEXION RESCUE

 

Vinnare i kategorin ansiktstvätt: CETAPHIL GENTLE SKIN CLEANSER

 

Vill ni se flera vinnare så kan ni göra det HÄR

 

 

Kommentera