Cushion blusher!

Cushion foundation har ju funnits ett tag men har ni sett att det även finns cushion rouge? Jag som älskar krämrouge tycker dessa är perfekta att ha i handväskan när man vill bättra på sitt smink under dagen, inget puder som far runt, inga penslar utan bara dutta på kinderna och använd fingrarna till att tona kanterna 🙂

Dessa från Artdeco är så fina! Två rouge och en bronzer!

Produktinfo: Cushion Blusher är ett rouge som är perfekt “on-the-go”. Den lätta och krämiga formulan ger dina kinder en fräsch färg. Rouget kan appliceras i flera lager för högre färgintensitet. Mikrofina pigment ger en “pure color” finish. De små sfäriska pigmenten är lätta att “blenda” och ger en sammetslen känsla.

Pris: 198kr

 

Pressutskick

2 reaktioner på ”Cushion blusher!

  1. Älskar den rosa i mitten. Finns kanske på Sephora? Har hört talats om märket men är nog inte så vanligt. Är ledig nästa vecka ska åka till sephora och även skansen. Vädret ska ju bli fint nu. Ha en bra vecka.

Kommentera