Tips på en superbra ansiktskräm till budgetpris!

Jag vet ju att ni gillar när jag tipsar om budgetmärken så här kommer mitt bästa budgettips på en ansiktskräm!

Den här rackaren ifrån Cetaphil har jag haft i väskan och smörjt in ansiktet med under dagen de dagar då jag känt mig fuktfattig. På morgonen har jag använt min vanliga hudvård och denna har jag alltså haft som ett komplement. ÄLSKAR den!! Så gör även typ hela Hollywoodeliten 🙂 Nu är den snart slut som ni ser och det är dax att införskaffa en till vilket är ett gott betyg 🙂

Cetaphil facial moisturizer for sensitive or dry skin

Produktinfo: Cetaphil Facial Moisturizer är en skön ansiktskräm särskilt anpassad för torr hy. Den verkar direkt och ger huden lång, bestående återfuktning. Innehåller vitamin E, glycerin och mandelolja. Absorberas snabbt utan att täppa till ansiktshudens fina porer. Kliniskt bevisad att minska förlust av fukt i huden. Används under makeup för att skydda huden eller efter rakning för att återställa fuktbalansen.

Pris: 99kr

10 reaktioner på ”Tips på en superbra ansiktskräm till budgetpris!

 1. Älskar cetaphil! Har använt i över ett år nu, men nyligen gått över till deras ansiktskräm i pumpflaska. Den är lite lättare i konsistensen och otroligt skön!

  • Ja visst är dom härliga, jag ruckar inte på min hudvård men den är toppen som ett komplement 🙂

   Kram!

 2. Åh tack för tipset ni,ska genast köpa denna, har en ”torrisperiod” nu (lååång vinte i år 😉 ) kram!

  • Var noga med att peela bort det torra också! Annars kan inte krämerna verka 🙂 Ja nu längtar man efter sommaren haha! Kram!!

   • Tack för påminnelsen, det gör jag! Har börjat med Exuviances face polish, tror att den gör att jag blir lite torr på nytt, innan huden vänjer sig, kan det vara möjligt? Kram!

   • Är det Triple Microdermabrasion Face Polish? Den måste man vänja in till huden, den är såååå bra!!! 🙂 Vad använder du för ansiktstvätt, serum och kräm? Kram!

 3. Vad kul, väntar med spänning 🙂 ansiktstvätt, serum o kräm mm.kommer från Image Scincare (svinbra produkter, men väldigt svårt att få tag i Sverige, hittade bara en webbshop och inte med fullsortiment, tyvärr) Eftersom serumet o krämerna börjar ta slut så har jag nu köpt o fått hem Exuviance Essential Daily Defence samt Evening Restrore complex (tror jag, kommer inte ihåg 100%, måste kolla hemma sen 🙂 serum har jag sedan länge deras Vespera Bionic MEN! tyvärr kan inte jag ha under dagen då det bildar en hinna på mitt ansikte och det blir väldigt konstigt att lägga foundation osv på, är det något du känner igen?) Stort tack att du tar tiden och svarar på frågorna, ha en fin dag, kram! (ska tillägga att jag har deras Deep Hydration Treatment Mask med, ÄLSK på denna 🙂

  • Va konstigt, det har jag aldrig varit med om.

   Är det skillnad om du har Scincare till serumet eller Exuviance dagkräm till?

   Kan det vara kombon serumet och din foundation som inte matchar, vad har du för foundation?

   Kram!

   • nej, det blir liksom så, oavsätt, även om jag bara har serumet och inget ovanpå, känns det ”hinnigt”? Använder Lancome foundation och det blir inte smulig med andra serum. Vi ska se om det blir bra när jag går all in på Exuviance 🙂 tack fina för tipsen, ha en fin dag, kram!

Kommentera