En dag på Skansen!

I dag mötte jag upp min kompis Anna utanför Dramaten och sedan promenerade vi Strandvägen bort mot Skansen. Vi kollade på djuren, fikade i solen, åt brända mandlar och promenerade runt i flera timmar – en alldeles perfekt söndag! 🙂

 

Söndagsvilar 🙂

 

Två tappra längst fram som paxar platser till Allsångspremiären hehe!

 

Vackra Stockholm!

Har ni haft en härlig söndag? Berätta vad ni har gjort, älskar ju att höra från er!

Kram!

 

4 reaktioner på ”En dag på Skansen!

 1. Har haft en riktigt ”rensa, städa, slänga” helg – lite till Myrorna, lite till Återbruket och lite till släkt/vänner. Men det blev några vändor och var grymt nöjd när jag slog mig ner i soffan framför tv:n i lördags kväll. Söndagen gick istället i ”slappa och tvätta lite” tecknet 🙂 Man måste ha såna också!
  Sen har jag prövat ”H2O Sun Misten” – gillar den, den ger en lagom soleffekt och bäst av allt, ingen BUS doft! Klockrent faktiskt, den blir ett bra komplement i sommar!

  • Låter som en härlig helg!

   Jag är ledig i dag och passar på att ”städa, rensa, slänga” och handla mat nu när vädret blev lite sämre 🙂

   Åh va bra att den inte doftar, jag har den också nu men inte börjat använda den än, ska spraya på mig lite idag 🙂

   Kram!!

 2. Härliga bilder, vilket fint väder ni hade igår, här var det mest muligt, inte så kallt docs (annar är det idag när isvindarna blåser, hjääälp!!) Vi hade hemmafest på lördag då min man fyllde år igår <3 söndagen var vi sega, minst sagt, gjorde bara det absolut nödvändigaste 🙂 kram!

  • Låter som en toppenhelg! 🙂 Ja idag får man nästan gå dubbelvikt här för det blåser så mycket haha! Kram!!

Kommentera