Bye Bye mörka ringar under ögonen!

Det är inte ofta, men ibland ramlar man på produkter som får en skrika högt av glädje och utropa huuur har jag klarat mig utan denna tidigare!! Här är en sådan produkt! Jag köpte min på Sephora, det är där dom säljs i Sverige 🙂 Kostade 260kr.

BECCA Under Eye Brightening Corrector

Produktinfo: En heltäckande färgkorrigerande kräm som ljusar upp området kring ögonen. Under Eye Brightening Corrector innehåller ljusreflekterande partiklar som reducerar synligheten av mörka ringar och jämnar ut hudtonen. Den rika och krämiga formulan ger ett långvarigt resultat som gärna kompletteras med en concealer.

 

Jag hade den denna kväll kombinerat med en concealer som jag visade er häromdagen och jag är amazzzed över hur snyggt det blev och inget la sig i kråksparkarna 🙂

3 reaktioner på ”Bye Bye mörka ringar under ögonen!

  1. Den blev jag nyfiken på och vill köpa. kan man inte beställa över nätet?

    • Finns säkert att köpa från utlandet om du inte är nära en Sephora butik men jag tror dom kommer öppna näthandel inom kort. 🙂

  2. Det senaste jag hört från en kvinna som jobbar på tidningen Daisy är att Sephora ska öppna på Internet under sommaren hurra!!!!.

Kommentera