Feeling blue!

Då jag har fått en förkylning och känner mig så glåmig så passade jag på att testa en ansiktsmask som jag hade fått i ett pressutskick i ett försök att få tillbaka lite lyster till huden. Notera även blåmärket mitt i pannan 😉 Drämde pannan rakt in i köksfläkten för några dagar sedan, vet inte om jag ska skratta eller gråta.. haha. Fick en bula som en pingisboll som jag fick gå runt med men den har lagt sig nu som tur är.

Testade Rubber Mask Hydration Lover ifrån Dr. Jart+

Dr.Jart+, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

img_0814

img_0816

Produktinfo: Dr.Jart+ utökar sortimentet med ytterligare en mask i Sephoras hyllor. Första generationens masker var tillverkade av fin bomull, sedan lanserades masker i hydrogel. Nu är den senaste nyheten här: Rubber Mask! En ansiktsmask som innehåller aktiva ingredienser och en ny textur baserad på skulpturteknik. Finns i tre olika utföranden; Firming Lover, Moist Love och Bright Lover.

Pris: 90kr

6 reaktioner på ”Feeling blue!

  1. Lookin´good, förkyld eller ej 😉 krya på dig och ha en trevlig Valborghelg sen, kram!

  2. Vilken bra mask. Lova att aldrig gå med en bula i pannan utan o kolla upp efter tex stött mot något. Inte bra. kram.

      • Det bör kollas upp inte nu om du mår ok. Men huvudet är ju känsligt. Vad ljus rosa färgen var fin på nagellacket. Ha nu en härlig valborg och helg kram söta.

Kommentera