FACE MIST – BRUN UTAN SOL!

Den här jäkeln är jag så sugen att testa! 🙂 Har någon av er testat den och vad tycker ni? Jag HATAR verkligen lukten av brun utan sol och blir galen på produkter som påstår sig inte dofta av den klassiska BUS lukten men gör det ÄNDÅ, får kväljningar av den, urk! Hoppas denna inte luktar så 🙂

face mist brun utan sol, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

 

Produktinfo: H2O Tan Mist är en transparent, rosvattenbaserade och kylande mist som fungerar som den perfekta multitaskern. Misten är en kombination av ett uppfriskande, mineralrikt ansiktsvatten med fuktgivande och hudvårdande ingredienser och med en lätt brun-utan-sol effekt. Kan appliceras före eller efter make-up eftersom den både ger fukt och fixerar. En smidig ‘tan and go’ produkt utan risk för att den färgar av sig på kläderna. Kylande formula som under 6-8 timmar efter applicering gradvis utvecklar en gyllene effekt på huden. Resultatet varar i 3-5 dagar.

Pris: 279kr

9 reaktioner på ”FACE MIST – BRUN UTAN SOL!

  1. Den är superbra, lätt att applicera gör inget om man sprejar mer på ett ställe än ert annat.

  2. Åh, måste testas – är en riktigt blekfis som inte blir annat än röd/rosa och sen vit igen efter solning. Så jag har gett upp på det helt enkelt, använder Declores i ansiktetn, som jag tycker har en acceptabel doft ändå och St.Tropez mousse på ben/armar. Men den här låter spännande!

  3. Inte provat, men är också sugen. Dels för att jag gillar att mista mig under dagen på kontoret och dels för att jag ogillar mitt bleka jag. Bra kombo, om den fungerar.

  4. Jag premiärköpte förra veckan, perfekt solkyyst nyans, inget kladd, jämnt o bara att spreja på, färgar inte hår eller kläder, smetar inte på handduk eller kudde – o kanske bäst av allt luktar INTE!!

    • Jaaa va härligt att höra, då ska jag genast köpa den!! TACK!! Kram!! 🙂

Kommentera