Måndagsorgasm gånger tre!

Jag älskar verkligen Nars produkter! Vi är många som har haft och har deras ikoniska rouge ”Orgasm” som har den perfekta färgen till dina kinder! Familjen utökas nu med flera produkter!

nars-orgasm-www-femme-se_kickiburman-kicki-makeupartist

Produktinfo Orgasm Blush: Det ikoniska originalet i ny snygg förpackning! Den universella färgen i Orgasm Blush har en smickrande persiko-rosa nyans och den mikroniserade formulan gör det enkelt att applicera ett uppbyggande resultat. Den nya designen är perfekt till sommaren.

Pris: 350kr

 

Produktinfo Orgasm Liquid Blush: Till sommaren växer den ikoniska Orgasm-familjen med fler produkter. Orgasm Liquid Blush ger kinderna en subtil rosa glow med gyllene skimmer i flytande silkeslen formula. Perfekt att blanda med andra formulas för att intensifiera ett puderrouge eller som bas för en mjukare effekt. Berikad med Monoi och tamanuolja, kända för deras återfuktande och hållbara egenskaper.

Pris: 250kr

 

Produktinfo Orgasm Lipstick: Orgasm Lipstick är en skir version av den rosaskimriga signaturfärgen med silkeslen finish. Den  strålande formulan är berikad med ett patenterat återfuktande och antioxidantiskt komplex som håller läpparna mjuka hela dagen.

Pris: 310kr

4 reaktioner på ”Måndagsorgasm gånger tre!

  1. Åh, läppstiftet verkar vara to die for ✨ Har dock varit inne på Sephora o sett rouget (orgasm) men aldrig riktigt fastnat för det… Fint var det men inget jag skulle köpa. Kram fina ❤️

Kommentera