Tips på en underbar ansiktsmask som du har kvar över natten!

Köpte häromveckan en ansiktsprodukt jag har varit sugen på ett tag, nämligen PAULA´S CHOICE RADIANCE RENEWAL MASK och den var precis så underbar som jag hade hoppats på 🙂 Jag använder denna mask ca 3 gånger i veckan och sover med den. Jag har köpt en hel del produkter ifrån PC och jag måste säga att jag är såå nöjd med alla!

Paula´s Choice radiance renewal mask, ansiktsmask, bästa hudvården, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Radiance Renewal Mask är en silkeslen och lyxig leave-on mask som ger en fräsch och återfuktad hud över natten. Förvandlar en trött, glåmig och torr hud till en mjuk, fyllig hud med ny lyster. Förbättrar även hudstrukturen och jämnar ut hudtonen, samt verkar lugnande på känslig hud. Innehåller niacinamid som behandlar rynkor och har en porsammandragande effekt. C-vitamin och arbutin förebygger och minimerar pigmenteringar. Echiumolja, rik på fettsyror och fosfolipider, mjukgör och skyddar huden. Återfuktar på djupet tack vare småmolekylär hyaluronsyra (natriumhyaluronat crosspolymer), som binder fukt och plumpar huden.

 

4 reaktioner på ”Tips på en underbar ansiktsmask som du har kvar över natten!

  1. Gaah, en sak till jag måste köpa. Du ruinerar mig. Hehe
    Skämt åsido, sökte lite på masken och alla verkar älska den.

  2. Går det att kombinera den med andra märken? Använder Dermalogica i min vanliga hudvårdsrutin, men den lät ju sååå bra 🙂

Kommentera