Bästa hårsnoddarna till håret!

Jag gillar verkligen hårsnoddarna som ser ut som telefonsladdar 🙂 Jag har alltid håret uppsatt i en knut med dessa när jag är hemma. Det sliter inte på håret och dom lämnar inga märken i håret, yaay!! Nu finns dom även i minisar, perfekt när du kanske bara vill dra bak två slingor och sätta upp eller till dom som inte har så tjockt hår 🙂 Se så gulliga små hårsnoddar haha.

telefon sladdar gummisnoddar, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

5 reaktioner på ”Bästa hårsnoddarna till håret!

    • Stort tack! Kommer faktiskt inte ihåg men jag gissar på typ Åhlens eller liknande 🙂

  1. Har du tips på bra märke? De jag har testat glider bara ur håret. Har ganska tjockt glidigt hår och lite nedanför axlarna. Jag köpte på Glitter.

    • Jag gillar HH Simonsen, använder dom när jag håret i en knut, tycker det är svårare att ha dom i en tajt hästsvans.

Kommentera