Steg för steg – perfekt enkel och snygg knut med lockar!

Här kommer ett tips på en superfin frisyr som jag hittade på nätet! En frisyr som passar perfekt nu när vi går mot bröllop och festtider 🙂 Precis som på bilden så ser jag alltid till att få bort så mycket hår som möjligt innan jag börjar för att att det ska så fort som möjligt samt göra det enklare för sig själv.

Så som bild ett och två visar – dela av håret och fäst upp nedersta delen i en knut.

Locka övriga håret och fäst dessa lockar med nålar i knuten så har du ett bra fäste 🙂 Lämna några lockar kring ansiktet för en mjukare look!

Klart!

hairstyle, uppsättning, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

2 reaktioner på ”Steg för steg – perfekt enkel och snygg knut med lockar!

  1. Har du någon erfarenhet av Olaplex No 3 hair perfector? Jag har hört lovord från många, och mitt hår behöver verkligen en rejäl boost!

    • Hej hej!

      Nej jag har dessvärre inte testat Olaplex alls men jag vet att många älskar det!

      Kram!!

Kommentera