Livet går vidare!

Hej!

Nu har jag samlat ihop mig efter fredagens fruktansvärda händelse ♥ Livet går vidare men synen, skriken och paniken i allas ögon är nog för evig fastetsad. Jag hade verkligen änglavakt! Känns så konstigt att skriva om skönhet efter en sån här händelse  men det är det jag älskar och det vill jag fortsätta göra.

Så från det ena till det andra..

Här kommer ett tips på en härlig bodymilk! CODAGE lanserar en kollektion med riktade behandlingar för kroppen med fem koncentrerade bodymilks som svarar på fem olika behov. Dessa produkter är en både en bodymilk och serum i ett som ger näring och skyddar huden samt mjukar upp och lugnar huden.

Här är en av de fem och denna heter Codage Intense Moisturizing Body Milk.

Codage, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Codage Intense Moisturizing Body Milk är en idealisk behandling för torr och känslig hud. Den har koncentrerad formulering med hyaluronsyra som verkar fuktgivande, medan sheasmör och baobab olja ger intensiv näring till huden.

Passar alla hudtyper. Den är utformad för att kunna användas på specifika områden och/eller som en behandling som vara en till tre månader för att motverka vinterkyla och/eller efter solexponering.

Pris: 510kr

 

 

Pressutskick

Kommentera