2 minuter från smällen – Stockholm!

Är i chock!

Stod exakt där det small på Drottninggatan 2 minuter innan det skedde. Var på väg in på Åhléns men kom på att jag skulle köpa en blomkruka jag hade sett i en butik på Sveavägen så jag vände om och gick ditåt. Hann ett kvarter sen small det.. Människor skrek och grät. Alla sprang åt olika håll och snabbt fattade jag att det var något allvarligt som skett. Fattade snabbt att jag måste lämna city. Tunnelbanan var stängd men då jag bor innanför tullarna så kunde jag promenera hem. Jag gick/sprang längst med vattnet hem och har suttit framför tv:n hela eftermiddagen och följt nyhetssändningarna.

Ta hand om er! Det är så fint att se alla som öppnar upp sina hem för dom som vill ha sällskap, inte tar sig hem eller är rädda ♥

 

4 reaktioner på ”2 minuter från smällen – Stockholm!

  1. Vad skönt du är tryggt hemma. Vad otäckt att detta hände. Hoppas du kan ta det lugnt. Kramis.

  2. Måste tala om för det att Vichy serien som finns på apoteket är så bra. Jag har en torrolja o den är underbar luktar disket o kan användas i hår på kropp o ansikte. Det är inte den med guldskimmer. Den var slut nu på apotea. Så jag har nog hittat mitt favoritmärke när det gäller hudvård o det är Vichy. Kramis.

Kommentera