Pressdag nummer 1!

Igår var jag till 3 olika presskontor innan jag åkte och jobbade på SVT. Pressveckan är i full gång 🙂

Började på ett hotell – Miss Clara med Isadora som visade upp lite nyheter. Det var så himla trevligt där, tjejerna som tog hand om oss var urgulliga och man fick bra information om nyheterna! En av nyheterna är Chrome Nails! Nu kan du fixa snygga Chrome nails hemma! 🙂

img_4283

img_4268

img_4262

Isadora, chrome nails, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

img_4282

 

Passade såklart på att lacka mina naglar på plats 🙂 Valde ett svart nagellack under för effekten jag vill ha. img_4291

img_4293

img_4296

Produktinfo: En av de största nageltrenderna för 2017 är Chrome Nails. Detta är nästa nivå av supermetalliska nagellack, som ger en folie finish och exceptionell kromeffekt. Kollektionen IsaDora Chrome Nails innehåller allt du behöver för att skapa den supertrendiga spegel- och kromeffekten hemma utan UV-lampa. Använd klassiska IsaDora Wonder Nail som bas, tillsammans med Chrome Nail Powder och Top Coat – då har du uppnått en exceptionell kromeffekt!

Ett nytt effektivt pigment som är extremt tunt och smidigt, med hög transparens. Denna nya generation av pulver ger högglans med en unik spegel- och kromeffekt. Chrome Nail Powder skapar en jämn, blank yta med en mycket levande och reflekterande kromeffekt.

Chrome Nail Powder skall appliceras på IsaDora Wonder Nail. Med olika färgbaser, kan du uppnå olika nyanser av den metalliska effekten – med samma pulver.

Såhär gör du:

1. Applicera 1 tunt lager IsaDora Wonder Nail på ena handens naglar. Låt torka cirka 2 minuter. Baslacket ska vara nästintill helt torrt.

2. Häll ut en liten mängd av Chrome Nail Powder i burkens lock. Pulvret är högkoncentrerat, så lite pulver räcker länge. Plocka upp glitter med fingertoppen och polera försiktigt fram en blank yta på naglarna.

3. Applicera 1 lager IsaDora Chrome Nail Fixing Top Coat (skyddar kromeffekten). Ingen UV lampa behövs – härdar i vanligt dagsljus!

4. Upprepa stegen ovan på andra handen.

Tips! När Chrome Nail Fixing Top Coat har torkat, tvätta av överflödigt pulver med vatten, eller använd en make-up borste för att torka bort det!

Pris: 79kr Chrome nail powder

Var tvungen att ta en bild på oss, kändes som om vi hade planerat våra outfits haha, prickigt och randigt 🙂

img_4306

Stort tack Isadora för en trevlig och informationsrik träff! Vi fick med oss en hel påse med nyheter som jag ska visa er senare i ett separat inlägg.

 

Efter detta så fick vi över gatan till Polhem PR – har tyvärr knappt någon info om deras nyheter och man fick inga som helst pressprover med sig, eller jo jag fick en klädrulle haha.

 

Sen gick jag vidare mot Spalt PR! Intog lunch där – hela kostcirkeln hehe..

Spalt pr, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

img_4308

Dom har bland annat Kevin Murphy som jag älskar men jag har alla deras produkter så behövde inte testa något – däremot så har Yves Rocher släppt lite nya läpprodukter som jag kommer visa er i ett separat inlägg.

Sen var det dax att åka till jobbet, tyvärr såg mina naglar ut såhär efter några timmar efter appliceringen.. Måste testa en gång till innan jag kan ge mitt riktiga utlåtande på produkten. Kan vara mina naglar det var fel på 🙂

Isadorna chrome nails, femme.dalnix.se/kickiburman

img_0676

 

Idag väntar en späckad dag med en massa trevliga tjejer och presskontor, kameran är nerpackad, nu ska jag bara göra mig i ordning och bege mig in till city! Vi hörs under dagen!

Kram!!

 

2 reaktioner på ”Pressdag nummer 1!

  1. Fina lack men håller det så dåligt köper jag det inte. Dålig i dag o hemma med värk. Funderar o köpa lägenhet i liljeholmen gillar det läget. Kram.

Kommentera