Min söndag i bilder!

Hej fina ni!

Jag vet att bilderna fortfarande hamnar på sniskan när man läser bloggen via mobilen men har sagt till om detta och hoppas dom åtgärdar det snabbt!!

Har ni haft en härlig helg? Veckan som kommer är späckad med jobb och roligheter – det är pressvecka också, så ska spana in en massa sminknyheter hos presskontoren 🙂 Kameran kommer gå varm i veckan haha!

Men nu till idag, häng med genom min Iphone hur min dag har sett ut!

Började med intervallträning på gymmet, till en början kändes benen lätta och snabba men efter 4km så blev det tyngre.. stängde av löpbandet efter 6 km och gick över till styrketräning, ett riktigt monsterpass blev det 🙂 Röd som en tomat i ansiktet blev kvittot på träningen 😉

Suddig bil pga darriga händer efter träningen haha!

img_0621

 

Fortfarande tomatröd även hemma. Men skönt att riva av ett pass på morgonen och kickstarta dagen 🙂blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Makeupartist, träning

 

Efter dusch och lite plock i hemmet så var det dax för lunch, äggmackor – mmmm!

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Makeupartist, träning

 

Tog en promenad över Västerbron och till Kungsholmen för att möta upp min kompis Johanna och hennes söta son Sam! Utsikten från Västerbron är magisk! ♥

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Makeupartist, träning, västerbron

 

Fullt med folk på Mälarpaviljongen – älskar att sitta där i solen på sommaren!

img_0642

img_0644

 

Var lite tidig så jag satte mig ner och spanade på folk 🙂 Älskar för övrigt mina sneakers, har fått så mycket beröm för dom 🙂img_0643

 

Vi var sugna på glass så årets första mjukglass intogs med största njutning – så gott!blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Makeupartist, träning

 

Johanna och Sam! ♥

img_0648

 

Jag fick också kramas med honom 🙂 GÖLLE!!! Man vill ju bara nypa i kinderna haha!img_0649

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Makeupartist, träning

 

Sen tog vi en promenad mot Stadshuset och jag gick vidare mot Götgatan för lite ärenden.

img_0653

 

Väl hemma i Hornstull så blev jag så lycklig, denna helg var det premiär för Foodtrucks och loppis som pågår varje helg till hösten. Trappan var full med folk som njöt av sol och mat. Detta är ett stenkast ifrån min lägenhet.img_0657

 

Då kommande veckan är späckad så är förberedelser viktiga för mig, särskilt vad gäller mat då jag är en riktig Skalman haha! Fixade korvstroganoff (kycklingkorv).img_0661

 

Samt en kycklingrätt med chili och ingefära. 🙂blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Makeupartist, träning

 

Nu ska jag fixa dagens middag samt ta reda på en enorm strykhög – jag måste fixa en steamer så jag slipper hålla på med strykbräda och allt. Typ en sån här skulle jag vilja ha eller liknande. Hur många plagg har man inte i garderoben som inte används för dom är för skrynkliga och man orkar inte stryka dom haha, en steamer skulle verkligen underlätta.

blogg.kickimakeupartist.se, Kicki Makeupartist, träning

Jag håller ju koll på stegräknaren i Iphone, varje dag vill jag vara över 10.000 steg, det gjorde jag idag 🙂 Bra Kicki!

 

img_0663

 

Ha en fin söndagskväll! Hoppas ni gillade ett annorlunda inlägg 🙂

Kram!!

 

3 reaktioner på ”Min söndag i bilder!

  1. Kul o få se vad du gjort. Vilken söt bebbe. Jag undrar varför primer som jag upptäckt är jättebra har Isadoras finns bara i så liten tub.?Tänkte prova Elisabets Ardens nästa gång. verkar som dom flesta primers kommer i liten förpackning. synd för det tar ju slut snabbt. Måste prova o åka till hornstull o äta där. Är visst populärt o ser kul ut kramis.

  2. Bra jobbat!! De dagar då jag inte springer/joggar kommer jag sällan upp i 10000 steg. Landar nånstans mellan 5000-8000 ungefär. Då har jag i och för sig inte telefonen på mig under kontorstid och där blir det några steg till.

Kommentera