Söt som socker och serietips!

Har precis kommit hem ifrån jobbet, jobbar i dagarna två med en Malmöproduktion i Stockholm, ett TV-program som kommer sändas i höst 🙂 En programledare som intervjuar olika kulturpersonligheter – verkar bli ett toppenprogram! Inspelningsplatsen är 15 minuters promenad hemifrån – perfekt! 🙂

Jag har verkligen fastnat för Lagerhause handtvålar! Dom doftar ljuvligt 🙂

Jag älskar ju allt sött, väljer hellre efterrätt än förrätt så det kanske är därför jag gillar denna nyhet extra mycket med doft av lime och kokos 🙂 Jag brukar alltid köpa den som doftar vanilj men ville testa denna nyhet.

Lagerhause handtvål limeblad kokos, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

 

Något helt annat – har ni sett Doctor Foster på Netflix? Herre jisses vilken bra serie, den är bara i 5 avsnitt så se den om ni inte redan har gjort det! En annan serie jag kan rekommendera är Innan vi dör på SVT play – jag skrek åt tv-apparaten när jag såg den haha, så spännande och bra! 🙂

Ha en fin kväll! ♥

2 reaktioner på ”Söt som socker och serietips!

  1. ”Dr Foster” såg jag på svt i höstas, bra! Samma med ”Innan vi dör”. Vill du mysa till nån gång så får du kolla ”Jane the virgin” på Netfix, den är så underbar på många olika vis, en av bästa jag har sett, bara ÄLSKAR den!

Kommentera