Fuktbomb ifrån Exuviance!

Åhh nej nu har jag klämt ut det sista ur denna underbara produkt ifrån Exuviance – fullkomligt älskar den!! Måste tipsa er om den. ♥

Kommer INTE klara mig utan denna – den återfuktar verkligen på djupet! HAHAHA dock läste jag nu på hemsidan hur den ska användas och jag har haft den under min dagkräm men den ska visst användas under natten.. ooops.. Men det funkade ju bra ända haha! 🙂 Varje gång jag har den så får jag beröm för min hud och många frågar vad jag har gjort för behandling – så bra är den!

DEEP HYDRATION TREATMENT – EXUVIANCE

Exuviance Deep Hydration Treatment, Exuviance, ansiktsmask, fuktbomb, nattmask, Kicki Makeupartist, femme.dalnix.se/kickiburman

Produktinfo: Deep Hydration Treatment är en specialbehandlande produkt som ger huden en stor injektion av fukt på djupet. Perfekt till en torr och yttorr hud. Innehåller fuktbindande och fuktgivande ingredienser som återställer hudens mjukhet och elasticitet och som neutraliserar den negativa effekten av miljöfaktorer på huden.

Användning: Applicera på ren hud med en lätt massage, så det snabbt smälter och absorberas in i huden. Låt verka i ca 5 minuter, och följa upp med nattcreme. Kan även användas som traditionell mask – applicera ett tjockare lager och skölj/torka av efter 10-15 min. Använd 2-3 gånger i veckan.

6 reaktioner på ”Fuktbomb ifrån Exuviance!

 1. Absolut ÄLSKAR denna,köpte after att du har tipsat om den, tack 🙂 jag använder på natten dock, annars blir det lite som en hinna på huden (för mig iaf), underbar! Kram fina <3 PS har du provat deras fotkräm? Jag köpte den ett tag sen pga lysande recensioner och extratorra fötter 😮 hoppas de gör underverk!

  • Åhh va skoj att du gillar den!

   Fotkrämen är magisk – bästa jag har testat!! 🙂

   Kram kram!!

 2. Låter ju toppen.ska nog investera i den. Hört av dej o fler mycket bra om detta märke. Finns väll på ekeven eller skincity. O kanske cocopanda. Cocopanda har ju mycket rea o bra priser. Ha en fin vecka kramis.

 3. Har du något tips på en bra peeling f dom? Känner att det kan vara så skönt att riva av lite. Nu har jag deras hudvård för normal hy, men börjar känna mig så torr. Ska testa denna!

  Kram Åsa

  • Dom har en helt magisk peeling som heter Triple Microdermabrasion Face Polish, har skrivit om den i bloggen 🙂 Såå bra!!

   Kram kram!!

Kommentera