Bästa läpprodukten!

Vill tipsa om denna produkt som vann årets läpprodukt på Daisy Beauty Awards! Jag älskar denna! ♥

VERSO LIP SERUM

Verso lip serum, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Lip Serum behandlar läpparna med Versos avancerade Retinol 8-teknologi, som har bra effekt på synliga ålderstecken samtidigt som det verkar återfuktande och mjukgörande. Innehåller effektiva peptider och fuktbevarande samt plumpande hyaluronsyra. Detta effektiva läppbalsam hjälper till att behålla läppkonturens mjuka form och motverka att fina linjer bildas runt om, för att ge en känsla av yngre och fylligare läppar. Minskar ojämn pigmentering och håller läpparna mjuka, smidiga och väl återfuktande.

2 reaktioner på ”Bästa läpprodukten!

  1. Verkar toppen har för mej den är dyr men var finns den o köpa. Trevlig helg fina du. Kram.

    • Trevlig helg! Den säljs lite överallt, bland annat på Skincity tror jag! 🙂

Kommentera