BÄSTA SERUMET TILL DIN HUD – ALLT DU BEHÖVER!

Detta serum är DRÖMMEN!! Såå bra!! Jag berättade ju i december att jag satt med i juryn i Daisy Beauty Awards i kategorin ”Aktiv hudvård”. Vi var en grupp som testade 5 olika produkter och betygsatte sedan dessa, det visade sig att det inte bara var jag som hade denna produkt på förstaplatsen! Den vann sin kategori på galan!

Nu när det har gått några månader så har jag träffat så många som hyllar denna produkt, så pass många att jag vill tipsa ER om den!

EGF SERUM – BIOEFFECT

BIOEFFECT EGF SERUM, BÄSTA SERUM, femme.dalnix.se/kickiburman, Daisy Beauty, Kicki Makeupartist, bästa aktiva hudvård

Produktinfo: Tvätta ansiktet med oljefri rengöring, detta är viktigt då det påverkar den aktiva ingrediensen EGF s effektivitet. Applicera 3-4 droppar av serumet på torrt ansikte, hals och dekolletage. Detta är ett totalserum, man behöver endast använda denna produkt, det är ett serum, hudkräm och ögonkräm i ett. Om önskas så vänta i någon minut innan övrig kräm appliceras. (SPF)

EGF är en del av den naturliga signalprocessen som hudcellerna använder i sin kommunikation för att se till att huden ser frisk ut, den stimulerar hudens förnyelse förmåga. Serum återställer hudens naturlig lyster och ger den ett föryngrande utseende.

– Återställer hudens naturliga lyster
– Minskar synbart solskador, fina linjer och rynkor
– Minskar torra fläckar
– Förbättrar och återställer hudens utseende och kvalitet
– Minskar porstorleken avsevärt
– Intensivt fuktgivande & absorberas enkelt
– Hypoallergen
– Endast sju ingredienser

Flaskan innehåller endast sju ingredienser och tack vare dess unika renhet passar den alla hudtyper.

Pris: 1299kr

Kommentera