Rengöring under 100-lappen från Eucerin!

Först och främst – ni som läser bloggen via mobilen!! Jag har sett att bilderna hamnar på sniskan och jag blir gaaalen, har meddelat Peter om detta och jag hoppas det löser sig snart!!

 

Hudvård är så mycket mera än en kräm man bara smörjer in sig med, bra hud går hand i hand med kost, livsstil och många tycker den börjar med rengöring som absolut har en stor del i hur din hud mår!

Just rengöring är jag jättenoga med och då pratar jag inte om att ta lite tvål i ansiktet – nej nej nej utan det är flera noggranna utvalda steg och produkter som utgör min rengöringsrutin 🙂

Nu har jag testat denna serie ifrån Eucerin – DermatoCLEAN som jag vill berätta om.

I Eucerins DermatoCLEAN-serie finns en fullständig lösning för alla hudtyper och rengöringsbehov. Produkterna innehåller en innovativ kombination av verksamma ämnen från naturen som effektivt avlägsnar makeup från huden och samtidigt ser till att huden bibehåller sin naturliga fuktbalans.

Jag använder nästan alltid rengöring i gelform, var föredrar du? Borde nog testa i balmform istället då jag är torr i min hud.

Här kommer i alla fall 5 produkter från Eucerin i olika former – hitta din favorit 🙂

 

Eucerin DermatoCLEAN – EYE MAKEUP REMOVER

img_4140

Produktinfo: Den här tvåfasprodukten avlägsnar ögonmakeup, även den mest svårborttagna mascaran, samtidigt som den är skonsam mot den ömtåliga huden runt ögonen. Lämplig för kontaktlinsbärare.

Pris: 99kr

 

Eucerin DermatoCLEAN – MILD CLEANSING MILK

Eucerin Dermatoclean, femme.dalnix.se/kickiburman, hudvård, Kicki Makeupartist

Produktinfo: Mild och effektiv rengöringsprodukt som avlägsnar orenheter och makeup samt hjälper huden att bibehålla sin naturliga fuktbalans.

Pris: 99kr

 

Eucerin DermatoCLEAN – REFRESHING CLEANSING GEL

img_4142

Produktinfo: Mild och effektiv gel som avlägsnar makeup och hjälper huden att andas bättre.

Pris: 99kr

 

Eucerin DermatoCLEAN – CLARIFYING TONER

blogg.kickimakeupartist.se, Eucerin

Produktinfo: Ett milt ansiktsvatten utan alkohol som friskar upp huden och gör att den andas bättre.

Pris: 99kr

 

Eucerin DermatoCLEAN – 3 IN 1 CLEANSING FLUID

Eucerin DermatoClean, femme.dalnix.se/kickiburman, Kicki Makeupartist, Hudvård

Produktinfo: Uppfriskande och oljefri ögonmakeupborttagare med rengöring och ansiktsvatten i ett som avlägsnar all vattenlöslig makeup. Använd denna produkt morgon och kväll om du vill ha en praktisk rengöringsprodukt och förbereda huden så att de aktiva ingredienserna i din hudvårdsprodukt absorberas lättare.

Pris: 109kr

 

 

Pressutskick

Kommentera