Världens bästa eyeliner!

Vet att jag tipsade om denna eyeliner tidigare i år men den kräver en till hyllning känner jag! 🙂 Den är sååå bra!!

Har använt den på Lisa Ajax under hela Melodifestivalen och den har verkligen suttit som berget trots starka scenlampor och svettigt ansikte, så om du har problem med att din eyeliner flyter ut och inte stannar på plats så tycker jag att du ska testa denna.

När jag har målat på eyelinern och vill korrigera den så tar jag micellärt vatten på en tops och korrigerar vingen så den blir knivskarp 🙂 Eftersom den är vattenfast så funkar inte vanligt vatten 🙂 Den kostar 215 kr och är värd varenda krona!

Blir så lyckligt av produkter som håller hög kvalité ♥

TATTOO LINER – KAT VON D

Kat Von D tattoo eyeliner, femme.dalnix.se/kickiburman, världens bästa eyeliner, Kicki Makeupartist

2 reaktioner på ”Världens bästa eyeliner!

  1. Den dagen jag kan måla en eyeliner ja den kommer nog aldrig. O det är synd för jag passar i det o har glasögon så då syns ögonen mer. Väntar när mallarna ska komma som man sätter på ögonlocket o fyller i. Då kommer jag ha eyeliner varje dag kramis.

Kommentera