Nya primers från Glominerals!

Glominerals har släppt två nyheter! Primers, en till ögonen och en till ansiktet!

www.femmes.se/kickburman, glo minerals, primer

 

Glominerals Shadow Primer!img_3717

Produktinfo: Applicera en liten mängd primer på rengjord hud, börja från fransraden och arbeta dig upp mot brynet med fingertoppar eller borste. En kombination av flexibla och bindande mjukgörare skapar en jämn yta som underlättar och förbättrar fästet för ögonskuggan. Primern förebygger att skuggan ”ramlar av” samt intensifierar pigmenten i skuggan.

Pris: 310kr

 

 

Glominerals mattifying primer!

img_3718

Produktinfo: En mattande primer som fokuserar på områden med överflödig oljeproduktion. Denna silkeslena ojlefria primer förbehandlar och förfinar huden med en jämn och transparent matt finish som eliminerar blank hud och minimerar synligheten av stora porer och linjer, samtidigt som den gör att din makeup sitter hela dagen.

Applicera med rena fingertoppar en liten mängd primer innan din foundation, för att jämna ut och matta ned huden där du har lätt för att bli blank under dagen. Klappa lätt in ovanpå din makeup om du behöver fylla på under dagen.

Denna vattenbaserade formula är den perfekta primern för dig med oljig hud och gör att din foundation håller hela dagen. En kombination av kaolinlera, som är oljeabsorberande, en linjeutfyllande Silicone och vattenbindande Glycerin förfinar huden med en jämn, matt finish. Den vattenbaserade formulan ger i tillägg en svalkande känsla som direkt ger en fräschhet till huden.

Pris: 455kr

 

 

Pressutskick

Kommentera